(Last Updated On: January 14, 2019)

Guvernul i-a dat 3,000 de euro unui individ condamnat de trei ori pentru mai multe violuri și tentative de viol, pentru condițiile din închisoarea unde si-a ispășit pedeapsa. Bolnavii care stau în spital condiții mai proaste ca în pușcării nu primesc nici un leu despăgubiri. Mai mult, ca să rămână în viață, trebuie să plătească medicamente ce trebuiau să fie gratuite și să de mită la medici și asistente.

Barbatul este recidivist, iar de fiecare data a fost eliberat conditionat si nu si-a dus sentinta pana la capat. Ultima data, barbatul a ajuns in fata judecatorilor dupa ce in 2017, la putin timp dupa ce a iesit din penitenciar, a incercat sa-si siluiasca propria mama, arata Digi24.

Vlad Voiculescu: „Diversi indivizi condamnati de mai multe ori pentru violuri, tentative de viol, talharii, acte de coruptie si asa mai departe beneficiaza de reducerea pedepsei si primesc despabugiri de mii si zeci de mii de euro pe motiv ca au stat inchisi, bietii de ei, in conditii necorespunzatoare.

Violator din România, 3,000 de euro despăgubire. Vlad Voiculescu: „Ce despăgubiri vor primi romanii care au pătimit in spitalele românești in codiții mai grele decât in multe închisori, fără medicamente, condiționați de vânzarea lucrurilor de prin casa pentru veșnica șpagă? In logica acestor ...” 1

Cati bani vor primi oare cei care au facut frig crunt in case zilele astea din cauza doamnei Firea si a altora care si-au adus slugile hoate sa se “ocupe” de RADET?

Ce despabugiri vor primi romanii care au patimit in spitalele romanesti in conditii mai grele decat in multe inchisori, fara medicamente, conditionati de vanzarea lucrurilor de prin casa pentru vesnica spaga?

In logica acestor nemernici care au pus mana pe guvern, despagubirile ar trebui sa mearga tot catre Firea, catre managerii de spital hoti, catre medicii spagari si in general catre cei care au mintit si abuzat si furat romanii, profitand de naivitatea unora carora ei si prietenii lor le-au vandut din nou gogosi… aceleasi gogosi.

Gogosi sau dreptate. Asta va fi alegerea pe care o vor avea de facut romanii foarte curand.

PS Imaginea este dintr-o inchisoare”.