(Last Updated On: January 8, 2019)

Doi hoți români au fost la un pas să fie linșați duminică, de locuitorii unui sat din Sevillia. Aproximativ 100 de persoane s-au strâns în fața unei locuințe din cartierul Triana, pentru a se răzbuna pe cei doi hoți, forțele de ordine fiind nevoite să ceară întăriri.

Cei doi români au intrat în locuință după ce au spart un geam care dădea înspre grădină.  Ajunși înăuntru au fost surprinși de către proprietarii casei care imediat au chemat poliția și vecinii. ”În aproximativ trei minute s-au prezentat un echipaj al Poliției Locale și câțiva vecini în fața casei ”, povestește Jose Manuel, una dintre victime, citat de ziarulromanesc.es.

(Video) Prinși la furat, doi români din Spania au fost la un pas de a fi bătuți de un grup de spanioli din Casariche, un sat din Sevilla 1

Cei prezenți i-au alertat și pe ceilalți locuitori folosindu-se de grupurile de Whatsapp. Când Lidia și Jose Manuel ne-au sunat , am venit imediat și i-am anunțat și pe ceilalți vecini. Imediat ne-am strâns cam 150 de persoane în fața casei , unde aceștia locuiesc.” , a povestit pentru El Espanol, un vecin.

Când au văzut că a venit poliția și că la ușa casei s-au strâns câteva persoane, cei doi hoți au fugit. Forțele de ordine, ajutați de vecini au început să-i caute din casă în casă. ”A fost o urmărire ca în filme, au încercat să scape fugind pe acoperișuri , dar până la urmă l-au prins doar pe unul dintre ei , celălalt reușind să scape.” , relatează unul dintre martori.

Conform Europa Press, cei prezenți au încercat să-și facă dreptate singuri, forțele de ordine au fost nevoite să ceară întăriri pentru ca cei doi să nu fie linșați.

Vezi video aici:

În acest moment, unul dintre hoți se află în arest, iar celălalt a fost dat în urmărire generală.