(Last Updated On: January 21, 2019)

Simona Halep are nevoie de un antrenor. A recunoscut-o și ea în ultimele zile. Astăzi, după înfrângerea cu Serena Williams a anunțat că va colabora, de probă, cu un antrenor, pentru turneele de la Doha (11-16 februarie) și de la Dubai (17-23 februarie).

„Am vorbit, dar nu este antrenorul meu oficial. Vom vedea. Nu știu de despărțirea de Goffin. Îmi place de el ca antrenor, ca persoană, dar nu este antrenorul meu oficial. Nu am decis nimic, trebuie doar să ajungem să ne cunoaștem mai bine. Doar am discutat”, a precizat Simona Halep, potrivit Libertatea.

Simona Halep are antrenor ...în probe! „Îmi place de el ca antrenor, ca persoană ...” 1

Simona și Thierry vor colabora o perioadă de probă, la turneele de la Doha (11-16 februarie) și de la Dubai (17-23 februarie).
„Înțeleg că e un pic ciudat acum, dar nu vreau să vorbesc, n-ar face decât să dea naștere la prostii. Dați-mi ceva timp”, a spus Van Cleemput pentru Le Soir, la ieșirea de pe Rod Laver, la finalul meciului Simonei cu Serena. De-a lungul meciului, el a fost văzut ridicându-se în picioare, aplaudând-o pe Simona sau încurajând-o pe aceasta. „Situația mea? Aștept”, a mai spus el.

Simona Halep a explicat că a fost lipsită de noroc în meciul contra americancei Serena Williams. Liderul WTA a susţinut că înfrângerea a venit şi pentru că serviciul nu i-a funcţionat bine.

Simona Halep susţine că nu a avut noroc în meciul contra Serenei Williams, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca de pe locul 16 WTA în optimile de finală Australian Open.

“Am fost un pic lipsită de noroc, în acel moment. Ea a servit foarte bine la acele puncte. Am luptat din greu azi şi am fost foarte aproape. Am simţit că am fost lovită de tren (n.r. – în setul I). Totul a fost prea rapid. Nu am fost înfricoşată deoarece ştiam că am un nivel mai bun şi voi juca mai bine dacă voi rămâne acolo, începând să o mişc mai mult şi să încep să lovesc mingea mai puternic. Am avut un foc interior şi mi-am spus că acum încep meciul. A fost mai bine, ghem cu ghem, mi-am simţit nivelul crescând”, a declarat Halep, la conferinţa de presă, potrivit ObservatorTV.

Simona Halep are antrenor ...în probe! „Îmi place de el ca antrenor, ca persoană ...” 2

Ca altă explicaţie a înfrângerii sale, Simonei Halep susţine că serviciul care nu i-a funcţionat foarte bine.

“A fost un pic frustrant în timpul meciului, dar după cum ştim cu toţii, nu sunt o jucătoare mare la serviciu şi trebuie să accept asta. Ea este foarte bună la retur şi este mereu dificil să o vezi atât de aproape de linia de fund şi să simţi un pic presiunea. Nu a fost cel mai rău meci în ceea ce priveşte serviciul. Am servit ok, dar nu a fost cel mai bine”, a spus liderul WTA.