(Last Updated On: January 21, 2019)

Simona Halep nu a reușit să o învingă luni pe Serena Williams în turul 3 de la Australian Open. A pierdut fără drept de apel primul set, a revenit formidabil în setul doi iar după un inceput de set 3 echilibrat Halep a cedat. 1-6, 6-4, 4-6.

Simona Halep a câștigat primul game al partidei dar apoi a pierdut setul la 1, nu a avut nicio șansă în fața Serenei Williams. Lucrurile s-au schimbat în setul doi când Halep a schimbat strategia, a fost mai relaxată. A câștigat cu 6-4.

Simona Halep a pierdut cu Serena Williams, după un meci de poveste! Poate cineva să câștige împotriva Serenei? 1

În setul 3, la 3-2 pentru Halep, jucătoarea noastră a avut 3 mingii de break dar nu a reușit să profite. S-a făcut 3-3. În schimb, Serena Williams a reușit să facă break pe serviciul lui Halep, 3-4.

“Serena era o sperietoare când eram mai tânără, dar acum nu mă mai simt intimidată. Am un respect uriaș pentru ea, pentru că este o mare campioana, dar e doar o adversară din turul următor pentru mine.

Să fii numărul 1 în lume sau să fii cel mai bun din lume, după părerea mea sunt lucruri puțin diferite. În acest moment, eu sunt numărul 1 în lume. Simt că sunt acolo de multe luni, multe săptămâni. Dar, cu siguranță Serena este cea mai bună din lume, pentru că are atât de multe trofee de Grand Slam. A fost foarte mult timp pe primul loc.

Nu pot să compar rezultatele mele cu ale ei. Dar, în acest moment, această poziție (n.r. de lider WTA) îmi dă încredere și mă ajută să fiu pozitivă”, a spus Simona Halep, după victoria cu Venus Williams (6-2, 6-3), potrivit Digi 24.

Respect Simona Halep!