(Last Updated On: January 21, 2019)

Serena Williams a fost iar prea puternică pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră a reușit să câștige setul doi dar americanca s-a impus după 3 seturi, 1-6,6-4, 4-6.

Serena Williams, citată de Prosport: „Da a fost un meci foarte intens, puncte incredibile, dar de asta îmi place. E o bucurie foarte mare pentru mine. Trebuia să-mi ridic jocul, am jucat cu liderul mondial şi e acolo pentru că merită.

Serena Williams, despre Simona Halep: „Am jucat cu liderul mondial şi e acolo pentru că merită....Ştiam că pot să joc tot mai bine şi am reuşit să fac diferenţa. Nu cedez niciodată. Lupt până la ...” 1

(Foto Gazeta Sporturilor)

Ştiam că pot să joc tot mai bine şi am reuşit să fac diferenţa. Nu cedez niciodată. Lupt până la limite, muncesc mult pentru orice punct. E un mriacol că sunt aici. Asta e treaba mea, să vin să joc în faţa voastră. Fanii mă motivează.

Am fost cu fiica mea după-amaziă, nu ştia că joc acum, dar o să ne distrăm mâine dimineaţă. Am văzut Frumoasa şi Bestia de 4.000 de ori, dar sunt şi eu un copil la fel ca ea. Ne uităm împreună de multe ori la desene animate”