(Last Updated On: January 13, 2019)

10,000 de pușcăriași au fost eliberați mai devreme de Guvernul PSD. Aproximativ 600 au comis deja alte infracțiuni spre disperarea victimelor sau rudelor acestora. Vorbim de alte crime, violuri, tâlhării.
Chiar casa unui general de Poliție, Toma Zaharia din localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost spartă sâmbătă după-amiază, iar în cursul serii poliţiştii au prins patru suspecţi care aveau bilete de avion pentru Portugalia.

Suspecţii au fost depistaţi în Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase: bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti, bani.

Generalul Toma Zaharia a comentat incidentul pentru Realitatea TV: “Probabil, dupa ce au dat spargerea la mine, au plecat spre Bucuresti si au fost interceptati de o patrula de politie pe raza sectorului 1.
Au mai spart si la Racari un magazin si au fost mult mai multe obiecte decat am putut eu recunoaste. Sa mai fie unul, poate doua ceasuri.

România „sigură”. 10,000 de pușcăriași eliberați mai devreme. Casa unui general de Poliție, jefuită... Criminal, eliberat în baza legii recursului compensatoriu, acuzat pentru o nouă crimă 1

Eram la parastasul tatalui meu, la sora mea acasa, si cand am venit am observat geamul spart si am anuntata bineinteles organele abilitate”.

Alex Costache:A ajuns TZ-ul (Toma Zaharia, numarul 2 din MAI pe vremea lui Nastase) sa se planga de relaxarea legislatiei penale si aplicarea ei. Unul dintre hotii care i-au spart casa e recidivist, acuzat de o noua talharie la Brasov si eliberat de instanta pe control judiciar.

România „sigură”. 10,000 de pușcăriași eliberați mai devreme. Casa unui general de Poliție, jefuită... Criminal, eliberat în baza legii recursului compensatoriu, acuzat pentru o nouă crimă 2

Foto: locuinta generalului din Tartasesti”

Un bărbat suspectat că a comis crima de la Mediaş a fost prins de poliţişti. Bărbatul, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu, a comis o altă crimă sâmbătă seara, în Mediaş.

Suspectul a fost prins de poliţiştii din Alba, în baza informaţiilor furnizate de către poliţiştii IPJ Sibiu, în zona localităţii Blaj. Bărbatul va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.