(Last Updated On: January 9, 2019)

O româncă din Italia are cuvinte grele la adresa medicilor care nu i-au salvat viața tatălui ei și i-ar fi cerut și atenții. Despre șpaga din spitale a vorbit și ministrul Sănătății care spune că fenomenul şpăgii în spitalele din România este unul de mare amploare.

“Astăzi, la această discuţie pe care am avut-o cu cele două federaţii am deschis şi această problemă (şpaga în spitale – n.red.). Concluzia a fost că împreună vom lua nişte decizii, poate chiar conştientizate într-un plan de măsuri astfel încât să limităm foarte mult acest fenomen care din păcate nu este eradicat şi (…) este încă de mare amploare. În permanenţă, mesajele care îmi vin scot în evidenţă acest aspect”, a afirmat Sorina Pintea, citată de Hotnews.

Româncă din Italia: „România. Medici sau criminali?? ...am pierdut tatăl după ce ambulanta venise de doua ori fără sa îl ridice...Tatăl meu dintr-o apendicita a dat in peritonita si s-a dus in mai puțin de o săptămână. Ca sa vezi medicii ...pai da, tatăl d-vstra avea si...” 1

(foto arhiva)

Pe grupul de Facebook ROMANII DIN ITALIA Mia Fabrics a scris: „E posibil ca sa intri la un spital ptpentrur ceva analize, sa descoperi ca ai boli care pot fi tratate, sa iesi de la spital cu o căruță de medicamente si la distanta de o luna sa stai mult mai prost decât atunci când te-ai dus??
Dați-mi o explicație!! #Romania#

Nu numai…am pierdut tatăl după ce ambulanta venise de doua ori fără sa îl ridice..a treia oara fiind certata de cei de la ambulanta(chipurile ne faceți sa venim degeaba) sora mea l-a dus ea personal la Mangalia.

Tatăl meu dintr-o apendicita a dat in peritonita si s-a dus in mai puțin de o săptămână. Ca sa vezi medicii …pai da, tatăl d-vstra avea si diabet, si gastrita…bla…bla..bla..când problema principala era alta??

Medici sau criminali??
Si când ii mai vezi ca mai iau si atenții..
Rusineeee..sunteți o batjocura!!
Cine iubește ce face nu ia bani in afara de ce ii revine de la stat”