(Last Updated On: January 9, 2019)

Șofatul pe autostradă nu este chiar ușor mai ales când dai de români teribiliști. Un român din Londra povestește experiența avută pe o autostradă din Ungaria cu un alt șofer român cu numere de Ialomița.

Zilele trecute, un tânăr român a produs în Germania un grav accident după ce s-a luat la întrecere cu un alt șofer român. Şi-a făcut praf BMW-ul, lovind un Mercedes, impactul dintre cei doi bolizi făcând cinci victime, toţi tineri de 19 şi 20 de ani, scrie publicația Bild preluată de ziarulromanesc.de.

Pe grupul de Facebook Români în Londra Oficial, Sorin Ciută a scris: „Îmi spune si mie cineva ce înseamnă sa stai cu botul mașinii lipit de cel din fața ta atunci când este aglomerat pe ambele benzi si se circulă in coloana cu o viteza de 120 la ora pe autostradă ?

Român din Londra, pe autostradă în Ungaria. „Îmi spune si mie cineva ce înseamnă sa stai cu botul mașinii lipit de cel din fața ta atunci când este aglomerat pe ambele benzi si se circulă in coloana cu o viteza de 120 la ora pe autostradă ?  Ce se poate întâmpla dacă cel din fata este nevoit sa puna o frână? Tipul din poza m-a călărit pret de minute bune pana am ...” 1

Ce se poate întâmpla dacă cel din fata este nevoit sa puna o frână? Tipul din poza m-a călărit pret de minute bune pana am cedat si l-am lasat sa treacă, ca deja nu ii mai suportam farurile in oglinzi pt ca mai mergea uneori si cu rotile prin zapada scoasa pe carosabil de catre masinile de deszăpezire

Eu consider ca astfel de animale ar trebui sa aiba interzis in a poseda permis de conducere. ”

Luca David: Unii nu prea stiu sa meargă pe autostrăzile din Europa, si am observat multi de genul

Paul Onc: Asa se intampla cand toti prosti merg pe a doua banda conform legi, banda a doua este pentru depășire, nu sa mergi cu viteza legală
Sorin Ciută: Pai bai omule, cand se circulă in coloana care măsoară zeci de kilometri, unde vrei sa îngrămădesti tu toate masinile alea? Nici eu nu ii suport pe aia care merg alene pe banda a doua si incurca, dar in haosul de pe Ungaria de sarbatori cand pleacă toti si sunt cozi interminabile tu vrei sa fii cocos sa dai din cale zeci de mii de masini?

Popa Gabriel: Cred ca toata lumea face lucrul asta in Londra…cel putin pe autostrada.Recunosc fac la fel…dar asta doar pentru a nu da flash pentru ca poate sa puna pe cel din fata in pericol.

Adrian Florin Ignat: Mai acum câțiva ani, mi s-a întâmplat cu unu’ în Italia.
Mergeam regulamentar cu 130km/h pe banda de viteză și urma o porțiune în lucru, cu 60km/h parcă, nu mai rețin exact. Vreo 2 sute de metri cred…
El cu flash-uri disperat să treacă. În final l-am lăsat, dar ce manevră a făcut ulterior, m-a făcut să-mi pară rău că l-am lăsat.

Noroc că eu și celălalt din față am fost atenți, altfel ieșea nasol.
După porțiunea cu lucrarea, m-am luat după el, l-am prins și l-am înghesuit să oprească.

“Motivul pentru care gonești ca un descreierat?”
“Merg la discotecă și-am întârziat…”
Un ditamai omu’ la 36 de ani, să gândească așa…