(Last Updated On: January 18, 2019)

Momente extreme pentru un român din Belgia. Acesta pur și simplu a fost smuls din mașină, în Bruxelles, în timp ce stătea la semafor.

În maşină se mai aflau iubita şi mama lui. Poliţia a reuşit să îl găsească şi să îl elibereze după mai bine de 24 de ore. Era rănit după ce fusese bătut toată noaptea, informează Observator Tv.

Român din Belgia răpit, în timp ce stătea la semafor în maşină cu iubita şi mama lui 1

Răpirea în stil mafiot a avut loc marţi, 15 ianuarie, la prânz, în centrul capitalei Belgiei. Stând la semafor împreună, la volan, în maşină, în care se mai aflau mama şi iubita lui, românul a fost atacat de mai mulţi indivizi. Aceştia le-au scos cu forţa din maşină pe cele două femei, iar unul dintre ei s-a urcat pe scaunul din dreapta ş l-a obligat pe român să urmeze o altă maşină.

Când şi-a revenit din şoc, iubita românului a sunat la poliţie şi a anunţat răpirea, scrie hln.be. Au fost mobilizate trupele speciale şi a început căutarea românului. Poliţiştii au aflat că acesta avea datorii de câteva mii de euro la jocurile de noroc şi atunci a fost restrâns cercul de suspecţi şi aria de căutare.

În cele din urmă, miercuri după prânz, la mai bine de 24 de ore după răpire, românul a fost salvat din beciul unei case din Sint Gillis. Doi bărbaţi îl păzeau şi aceştia au fost arestaţi imediat. Alţi trei bărbaţi au fost prinşi ulterior şi duşi vineri în faţa judecătorului.

Românul a fost găsit în stare gravă, fiind bătut zdravăn de răpitorii lui. A fost luat de o ambulanţă din beciul unde fusese ținut închis, dar starea lui nu e una care să-i pună viaţa în pericol.