(Last Updated On: January 10, 2019)

Mircea Badea a vorbit, la ”Sinteza Zilei”, ce a pățit la mall, la locul de joacă, cu micuțul său.

Mircea Badea citat de Antena 3: ”Să vă povestesc ceva foarte tare. Ce mi s-a întâmplat mie astăzi. Am fost la mall cu fii-miu. Ăla mic, loc de joacă. Și el intră acolo cu maică-sa, eu cu sarsanalele, mă sună unul, vorbesc la telefon, intru să văd ce a făcut Kovesi, când mă întorc să-l văd pe copil, nu îl văd. La un moment dat îl văd, era într-o celulă cu zăbrele. Zic, frate sunt psihopat. Am zis că am pățit ceva.
Mircea Badea, la Mall cu copilul: „Îl văd pe ăla micu la pușcărie....Zic, frate sunt psihopat....Mă uit în jur, n-am făcut atac cerebral. Dar copilul era într-o celulă și se ținea cu mânuțele de gratii. Îi fac semn, ieși afară. Și el: NU, NU! Totul era de un absurd absolut. Intru și eu ...” 1

Îl văd pe ăla micu la pușcărie. Mă uit în jur, n-am făcut atac cerebral. Dar copilul era într-o celulă și se ținea cu mânuțele de gratii. Îi fac semn, ieși afară.

Și el: NU, NU! Totul era de un absurd absolut. Intru și eu, ăia la locul de joacă aveau o pușcărie în miniatură. Celula era mică. Ce faci, tată, aici? Sunt la închisoare.

Și zic, văd, dar ieși de acolo. Și el: NU! De ce? Că m-a băgat polițistul. Eu am crezut că visez. Și mă uit, lângă mine simt o mișcare.

Era un copil grăsuț. simpatic, îmbrăcat în polițist. La locul de joacă au băgat pușcării și uniforme de polițist. Se joacă, înțelegi? Am întrebat, ăsta e locul de joacă al lui Kovesi? Așa ceva…”