(Last Updated On: January 12, 2019)

Bobonete a fost impresionat joi seara de discursul lui Donald Tusk. Starul din serialul „Las Fierbinţi“ a catalogat discursul lui Tusk drept unul „foarte bine ticluit, plin de nuanţe, care gâdilă orgoliul oricărui român şi este un rechizitoriu pentru unii politicieni aflaţi în loja de la Ateneu“, potrivit Adevarul.
Sâmbătă a revenit cu un alt mesaj emoționant, de această dată despre fiul său.

Pe Facebook, Mihai Bobonete a scris: „Azi sunt 9 ani impliniti de cel mai fericit tata din univers.
Azi imi simt picioarele infipte in pamant si mintea razna prin cosmos si prin furtuna vietii.

Mihai Bobonete: „Azi sunt 9 ani impliniti de cel mai fericit tata din univers....Sunt tata de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST SI SENSIBIL, sunt omul caruia i s-a dat o misiune nobila prin cresterea unui copil ca Octav. Va scriu asta ca sa stiti, ca sa stiti ca ...” 1

Sunt tata de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST SI SENSIBIL, sunt omul caruia i s-a dat o misiune nobila prin cresterea unui copil ca Octav.
Va scriu asta ca sa stiti, ca sa stiti ca sunt mandru, ca sa stiti ca nimic pe lumea asta nu m-ar fi implinit mai mult ca aceasta minune de baiat si va scriu asta ca sa ma laud.
Da…e al meu si are 9 ani Azi.

Sunt un om meschin, trandav, uracios, rău, mincinos, leneș, delasător, fara incredere, umil, trist, fara ureche, gras, impotriva, necitit si plin de el totodata…NIMIC din astea nu s-au atins de omul asta, nimic din astea nu au mers mai departe, nimic ,din partea mea intunecata, nu e mostenita de Octav…nimic, pentru ca el este Fericirea Mea, el este tot ce mi-am dorit eu sa fiu si nu am putut ajunge, el este lumina din intunericul ce m-a cuprins odinioara, el este trecutul, prezentul si marele meu frumos viitor, el mi-este totul si totul e Frumos si Bine.

Dumnezeule, daca existi, ingaduie-mi a ma bucura de tipul asta la fel de mult precum am facut-o pana acum si tine-mi mintea si ochii deschisi sa invat binele si frumosul de la el, asa cum mi-l arata zi de zi in fiecare zi de 9 ani incoace!

Mihai Bobonete: „Azi sunt 9 ani impliniti de cel mai fericit tata din univers....Sunt tata de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST SI SENSIBIL, sunt omul caruia i s-a dat o misiune nobila prin cresterea unui copil ca Octav. Va scriu asta ca sa stiti, ca sa stiti ca ...” 2

La multi ani baiatul meu!
Iarta-ma ca sunt nărod față de tine câteodata…si nu uita:

Tati te iubeste la nesfârșit!”