(Last Updated On: January 10, 2019)

Cel mai scump divorț din lume va avea loc între miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și soția sa. Cei doi vor împărți o avere de 140 de miliarde de dolari. Avere care nu a fost făcută prin furt, așa cum sunt majoritatea făcute de politicienii din România.

Anunţul a fost făcut chiar de către miliardarul Jeff Bezos prin intermediul unui mesaj scris pe contul personal de Twitter, anunță Click. “Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni”, a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos. “Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi”, au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, “asociaţi în companii şi proiecte”.

Lucian Mindruta: „Jeff Bezos, fondatorul Amazon, divorțează. De împărățit sunt peste 140 de miliarde de dolari, doar din acțiunile lui la companie.  Are patru copii, deci daca mama ia jumătate (si e foarte posibil sa ia), fiecare odrasla va avea măcar 10-15 miliarde de dolari moștenire de la tăticu'... Dedic acest post tuturor pramatiilor din România cu mașini de-o suta de mii de euro, băieți si fete de bani gata, care cred ca ...” 1

Lucian Mindruta: „Jeff Bezos, fondatorul Amazon, divorțează. De împărățit sunt peste 140 de miliarde de dolari, doar din acțiunile lui la companie.
Are patru copii, deci daca mama ia jumătate (si e foarte posibil sa ia), fiecare odrasla va avea măcar 10-15 miliarde de dolari moștenire de la taticu’.

Dedic acest post tuturor pramatiilor de la noi cu mașini de-o suta de mii de euro, băieți si fete de bani gata, care cred ca daca tata a furat un milion, ei sunt cineva.

Bai, proștilor, uitați-va la Bezos, uitați-va la tac’tu si după aia întrebați-l înlăcrimați:
“Cum, tati, se pot face bani mai multi FARA SA FURI?”
Si el o sa va zică simplu:
“Doar daca nu ești prost intr-o tara de prosti si mai mari!”