(Last Updated On: January 10, 2019)

Lidl a anunțat deschiderea celui de-al cincilea depozit din România. Depozitul, aflat în localitatea Cordun, în apropierea orașului Roman, va fi deschis la începutul anului 2019 și va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova.

Retailerul caută acum 139 de oameni, pe care să îi angajeze pe pozițiile de lucrător în depozit, informează stirileprotv.ro

Lidl România, ce salarii mai oferă angajaților. Deschide al cincilea depozit din țară 1

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă viitorilor angajați sunt de 3.050 lei brut pentru jobul de lucrător în depozit și 3.480 lei brut pentru cel de stivuitorist. Aceste salarii vor crește odată cu vechimea în companie.

Pe lângă salarii, angajații vor mai primi: asigurare de viață, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paște și de Crăciun și pachete sau vouchere Back to school pentru angajații care au copii în ciclul școlar primar și gimnazial.

Pentru a se angaja la depozitul Lidl din Cordun, candidații trebuie doar să trimită CV-ul la adresa de mail recrutare.roman@lidl.ro, să îl depună la sediul depozitului din Cordun (E85/DJ 201c, jud. Neamț, România) sau să sune la numărul de telefon 0759 209 991 pentru a obține mai multe detalii.

Totodată, retailerul organizează un eveniment dedicat recrutării pe 8 și 9 februarie, în incinta noului depozit, începând cu ora 09:00. Cei care vor să participe pot face programări trimițându-și CV-ul la recrutare.roman@lidl.ro sau sunând la 0759 209 991.