(Last Updated On: January 13, 2019)

Primarul Bucureștiului a fost dat dispărut după numeroasele avarii la RADET în urma cărora sute de apartamente au rămas fără apă caldă și căldură. Duminică, Gabriela Firea a anunțat că a a avut o mare problemăd e sănătate.

Gabriela Firea: „Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice.
Gabriela Firea, probleme de sănătate. Primarul ar fi fost internat. „ Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.  In imagine, sunt alaturi de...” 1

Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina.

Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.

In imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti🙏🙏🙏”