(Last Updated On: January 14, 2019)

Florin Busuioc s-a întors, în a treia zi din 2019, la Știrile PRO TV. Prezentatorul TV renunță însă la știrile de dimineață.

„Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program, iar conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora, mai cu seamă că povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată. O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă”, a declarat actorul pentru libertatea.ro.

Florin Busuioc renunţă la ştirile de dimineaţă de la PRO Tv 1

„Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac”, a mai spus acesta.

Florin Busuioc a spus ca arenunțat și la țigări.

„Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic.”

Actorul se apucă de scris.

„Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta. În general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte.

O să vedem ce alte excursii putem face, pentru că fetele sunt la școală și nu prea putem pleca atunci când vrem noi.”