(Last Updated On: January 14, 2019)

Un alt bancomat a fost aruncat în aer de hoți. Se pare că acesta este noul stil de jaf în România. Noroc cu Tudorel care a eliberat mai repede 10,000 de pușcăriași într-un an!

O explozie a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, la un bancomat aflat lângă un magazin Carrefour din cartierul Alfa din orașul Arad. Deflagrația a fost provocată de hoți care au încercat să fure bani, informează Libertatea.

Explozie la un bancomat de lângă un magazin Carrefour din România! Ce spune Poliția 1

George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, a spus, luni, că pompierii au primit un apel, prin intermediul 112, pentru stingerea focului izbucnit la o parte din peretele de rigips care acoperea bancomatul.

„Am fost solicitaţi să intervenim de către firma care asigură paza în acea locaţie. Am intervenit cu o autospecială, incendiul nu a fost de mari dimensiuni, l-am stins în două minute”, a spus Pleșca.

La locul incendiului s-au deplasat polițiștii arădeni, care au și pornit o anchetă. Reprezentanții IPJ Arad au confirmat că ar fi vorba despre o explozie provocată de hoți care au intenționat să scoată astfel sumele de bani din aparat. Oamenii legii urmează să stabilească prejudiciul.

La această oră se vizualizează înregistrările de pe camerele video care au surprins jaful.

„La data de 14 Ianuarie a.c, in jurul orei 1.30, poltistii au fost sesizați despre faptul ca la un bancomat situat pe strada Tunarilor din municipiu, ar fi avut loc o explozie, distrugându-l.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad se efectuează cercetări in vederea indentificarii persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei și tragerii la Răspundere penală sub aspectul savarsiriii infractiunii de furt calificat” – sunt informațiile transmise oficial de IPJ Arad, potrivit criticarad.ro.

Revenim cu detalii!