(Last Updated On: January 19, 2019)

Viață grea pentru pesedistul Eugen Nicolicea. Acesta acuză că a fost scuipat și înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu. Protestatarul îl acuză că a făcut legi pentru eliberarea tâlharilor și violatorilor.

Protestatarul Rezist s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieșea dintr-o clădire și l-a scuipat. “Asta pentru că ai dat drumul la toți tâlharii și violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus Ion Stelian, conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.
Eugen Nicolicea, scuipat și înjurat de un protestatar. „Asta pentru că ai dat drumul la toți tâlharii și violatorii...” Reacția lui Nicolicea 1

“Ești un prost”, a fost reacția lui Nicolicea.
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Ești un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc

Nicolicea: Cu cât? Vezi că ești prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu ești deștept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolșevic, ciumă roșie ce ești. Ești toxic pentru democrație. Pe cine reprezinți în parlament?

Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”

Este dialogul dintre deputat și protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, iar în video-ul postat pe Facebook se vede că intervine și un trecător care spune: “Asta deja e hărțuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuși…”

Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici și cu Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD: “Măi, cap de s…, ce sarcini ți-a tratat condamnatul Dragnea?

Codrin Ștefănescu: Du-te dracu de prost ce ești”.

La începutul anului, protestatarul Marian Ceauşescu l-a urmărit în trafic pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.

La rândul săiu, Florin Iordache a avut garajul umplut cu afișe și mesaje, iar anterior, și președintele CCR Valer Dorneanu a fost apostrofat și urmărit de protestatarii rezist prin București.