(Last Updated On: January 22, 2019)

Simona Halep este apreciată pentru că este modestă. Însă modestia nu se premiază. Sponsorii vor fițe, aere de vedetă. De asta Halep primește 1,7 milioane euro de la Nike în timp ce Sharapova primește 8,5 milioane de euro, tot de la Nike. Dan Negru spune că Ilie Năstase ar fi fost o vedetă foarte bine plătită.

Pe Facebook, Dan Negru a scris: „Dacă Ilie Nastase ar fi avut azi 30 de ani ar fi fost pentru piața de publicitate unul din cei mai bine vânduți sportivi de pe planetă.

Era din aceeași ligă cu James LeBron sau Floyd Mayweather.

Dan Negru:  „Dacă Ilie Nastase ar fi avut azi 30 de ani ar fi fost pentru piața de publicitate unul din cei mai bine vânduți sportivi de pe planetă.  Era din aceeași ligă cu James LeBron sau Floyd Mayweather.  Despre asta e carisma... Nu doar despre ...” 1

Despre asta e carisma…
Nu doar despre perfromanță sportivă.

In clasamentul ATP din 1973, Rod Laver (tenismenul care dă numele arenei unde joacă acu’ Halep) era pe locul 6 ATP, Arthur Ashe care dă numele arenei US OPEN era pe 4 și Nastase care nu dă numele niciunei arene importante era pe 1.”

În altă ordine de idei, procesul in care fostul tenismen Ilie Nastase (73 de ani) este acuzat de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice si conducere a unui vehicul pe drumurile publice avand dreptul de a conduce suspendat poate incepe.

Judecatoria Sectorului 1 a constatat legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul facut de procurori in acest caz si ca probele au fost corect administrate.

Ancheta in acest caz a fost finalizata pe 19 noiembrie de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, potrivit portalului instantelor.

Nastase nu mai comenteaza acuzatiile, inainte de a se sfatui cu avocata sa, insa, daca va fi gasit vinovat, risca pana la 6 ani de inchisoare, arata ziare.com

In luna mai, Ilie Nastase a fost protagonistul unui scandal, in nordul Capitalei. Incidentul a avut loc in jurul orei 4:45, pe Soseaua Nordului, in zona ambasada Chinei, politistii Brigazii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Nastase.

Intrucat acesta se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor.

Fostul tenismen a fost incatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Barbatul a refuzat sa-i fie recoltate mostre biologice si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere unde i s-a suspendat permisul.