(Last Updated On: January 12, 2019)

Potrivit publicației britanice The Daily Express, Dacia va lansa în viitorul apropiat o mașină electrică „șocant de accesibilă”.

Un model electric al mărcii Dacia ar umple un gol de pe piaţa automobilelor electrice: acela al maşinilor accesibile ca preţ, scriu jurnaliștii britanici, preluați de digi24.ro.

Dacia va lansa în viitorul apropiat o mașină electrică „șocant de accesibilă”. Ar putea avea acelaşi efect precum cel al Sandero şi Duster pe pieţele benzinei şi motorinei 1

Mașina electrică Dacia ar putea avea acelaşi efect precum cel al Sandero şi Duster pe pieţele benzinei şi motorinei, în Marea Britanie fiind cele mai ieftine autoturisme.

Pentru a realiza un astfel de model, Dacia este probabil să împrumute foarte mult de la maşinile electrice fabricate de compania-mamă Renault, care produce modele precum Zoe, o maşină electrică de mare succes.

Probabil însă că mașina ar trebui să fie construită pe o platformă cu totul nouă, ceea ce ar sugera că aceasta nu va fi lansată înainte de 2020.