(Last Updated On: January 22, 2019)

Cristina Țopescu l-a readus pe tatăl său, Cristian Țopescu, în amintirea suporterilor. Cristian Țopescu a murit în lunaa mai a anului trecut.

S-a stins din viaţă la 81 de ani, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalui Elias, unde era internat după o criză de diabet decompensat. Deşi, fiica lui şi întreaga familie au sperat că fostul comentator îşi va reveni, organismul lui a cedat, potrivit Click.ro.

Cristina Topescu: „M-ati rugat sa va mai arat poze cu tatal meu, va multumesc, ma ajuta si pe mine asta, imi mai mangaie sufletul. Cum de postari politice nu prea am stare, ca prea au inceput sa se revarse zoaie din toate directiile, aleg sa postez amintiri cu tatal meu, un om care a trecut prin viata fara sa renunte vreodata la ONOARE”.

Cristina Topescu: „M-ati rugat sa va mai arat poze cu tatal meu, va multumesc, ma ajuta si pe mine asta, imi mai mangaie sufletul. Cum de postari politice nu prea am stare, ca prea au inceput sa se revarse zoaie din toate directiile, aleg sa postez amintiri cu tatal meu, un om care a trecut prin viata fara sa renunte vreodata la ONOARE”. 1

Visinoiu Gabriela: Cristian Țopescu era cel ce ne aducea clipe de lumina în cenușiul vieții. Era o enciclopedie ambulantă, ne miram cum putea retine atâtea informații ( daca povestești unui adolescent astăzi, cât putea știi tatăl tău și mentionezi ca nu avea google, ar zice ca-i vinzi gogosi) și nu concepem ca un concurs cu miză, să nu fie comentat de dânsul.

Aurora Doina Dan: Întotdeauna l-am văzut un bărbat extrem de îngrijit, de atent cu ținuta și aspectul fizic! Cred că și în ținută “de casă” era un bărbat elegant!
Daniel Ghita: Urmăresc emisiuni sportive cu placere din multe ramuri,acest fapt se datorează lui Cristian Țopescu.Domnia Sa ne-a ajutat să ne îmbogățim vocabularul,sa ne iubim compatrioții si nu numai,sa aflam lucruri despre care niciodata n-am fi auzit.Cristian Țopescu a fost o enciclopedie dincolo de omul de presa,a fost un model,în memoria mea e așezat alături de marile valori culturale si politice pe care noi le-am avut…,păcat ca nu se mai nasc,tare am avea nevoie .

Adriana Iancu: Mult Respect! cel mai bun comentator sportiv al Romaniei! un om deosebit cu o noblete sufleteasca rara ! Respect ptr omul Cristian Topescu ce ramine om si dincolo in lumea celor drepti!!