(Last Updated On: January 12, 2019)

În ultimele zile în România au avut loc foarte multe incendii. Într-un restaurant din municipiul Aiud, la o vilă din Bran, la o primărie din județul Vrancea, potrivit Stirile Pro Tv. (Se pare că focul a izbucnit de la un coş de fum neizolat, iar flăcările s-au extins rapid la acoperiş, apoi în întreaga clădire. )

Cristian China Birta povestește experiența avută sâmbătă: „Ne-am inceput dimineata cu un incendiu in vecini. Ocazie cu care am putut vedea desfasurarea impresionanta de forte de pompieri (vreo 6 masini), SMURD, politie si ISU. Si am vazut, pentru prima oara oameni scosi pe geam si copii speriati si plangand purtati pe brate de pompieri.

Cristian Birta: „Ne-am început dimineața cu un incendiu in vecini....am văzut, pentru prima oara oameni scoși pe geam si copii speriați si plângând purtați pe brate de pompieri....Sase locatari au fost duși la urgență...  flăcările erau de vreo 4 ori mai mari decât ce se vede in fotografia asta.  Si stai si te gândești cât...” 1

Acum s-a terminat si se pare ca toata lumea e ok. Sase locatari au fost dusi la urgenta, sa speram ca doar pentru ca asa este procedura si ca nu o sa apara complicatii.

Bine ca e totul bine. Dar sperietura am tras-o. Caci poza asta am facut-o mai pe final de interventie, ca numa’ de poze nu imi ardea mie atunci. Caci flacarile erau de vreo 4 ori mai mari decat ce se vede in fotografia asta.

Si stai si te gandesti cat de repede se poate termina totul. Te duci la culcare linistit si uite ce poti pati…”