(Last Updated On: January 21, 2019)

Simona Halep a pierdut greu luni în fața Serenei Williams, 1-6,6-4, 4-6. Halep poate pierde și locul 1 mondial dar Serena îi poate veni în ajutor.

În ciuda eșecului, sportiva noastră își poate păstra fotoliul de lider WTA. Astfel, după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams, Naomi Osaka și Petra Kvitova o pot detrona dacă vor accede în semifinale, iar Elina Svitolina și Karolina Pliskova pot prelua fotoliul de lider dacă ajung în ultimul act, informează Digi 24.

Calcule. Simona Halep, cum poate rămâne numărul 1 mondial după eliminare. Are nevoie de ajutorul Serenei Williams 1

Simona are nevoie de ajutorul Serenei Williams
În sferturile de finală de la Australian Open, Naomi Osaka o va întâlni pe Elina Svitolina, astfel că Simona are nevoie de o victorie a sportivei din Ucraina, pentru a spera că va rămâne lider WTA.

Petra Kvitova va juca împotriva lui Ashleigh Barty în faza următoare, în timp ce Karolina Pliskova o va întâlni în sferturi chiar pe Serena Williams.

Simona Halep va avea nevoie și de ajutorul Serenei Williams, pentru a rămâne lider WTA. Pentru Simo, ar fi ideal ca adversara de azi să ajungă în ultimul act, asta însemnând că le-ar elimina pe parcurs atât pe Pliskova, cât și pe învingătoarea dintre Osaka și Svitolina.

Sferturile de finală de la Australian Open 2019:
Serena Williams – Karolina Pliskova
Naomi Osaka – Elina Svitolina

Petra Kvitova – Ashleigh Barty
Anastasia Pavlyuchenkova – Danielle Rose Collins

* Învingătoarele din primele două sferturi se vor întâlni în prima semifinală, în timp ce sportivele care vor câștiga ultimele două sferturi vor juca cea de-a doua semifinală.