(Last Updated On: January 11, 2019)

Surpriză frumoasă joi seara din partea lui Donald Tusk, președintele Consiliului European. A citit un discurs în limba română. Evenimentul a fost impresionant pentru premierul Dăncilă care și-a adus băiatul cu gagica și i-a plasat la tribuna oficială.

Alexandru Cautis: „Diferența dintre civilizație și țopârlănie.
Donald Tusk a ținut un frumos discurs în limba română.
Viorica Dăncilă l-a adus pe fi-su la tribuna oficială, în spatele ei, fără cravată, descheiat la cămașă.

Alexandru Cautis: „Diferența dintre civilizație și țopârlănie.Donald Tusk a ținut un frumos discurs în limba română. Viorica Dăncilă l-a adus pe fi-su la tribuna oficială, în spatele ei, fără cravată, descheiat la cămașă. Iar fata mică din spatele lui Donald Tusk este iubita lui Dăncilă junior. Fiul lu Dăncilă și gagică-sa sunt  ...” 1 Alexandru Cautis: „Diferența dintre civilizație și țopârlănie.Donald Tusk a ținut un frumos discurs în limba română. Viorica Dăncilă l-a adus pe fi-su la tribuna oficială, în spatele ei, fără cravată, descheiat la cămașă. Iar fata mică din spatele lui Donald Tusk este iubita lui Dăncilă junior. Fiul lu Dăncilă și gagică-sa sunt  ...” 2

Iar fata mică din spatele lui Donald Tusk este iubita lui Dăncilă junior.
Fiul lu Dăncilă și gagică-sa sunt oficiali români cu funcții înalte?

La festivitatea unde Donald Tusk a vorbit de George Enescu, în onoarea României, ne-a reprezentat o familie de troglodiți ordinari… Ce rușine!
În același timp Mihai Șora și Dan Grigore erau afară, în ninsoare, la mitingul ProEuropa”.

Lucian Mindruta: „Iordache a cerut in seara asta Europei sa respecte Romania. Cred ca Tusk a explicat foarte clar, desi putini au inteles:

Europa respecta Romania. Da’ nu si pe Iordache si ai lui”.

Donald Tusk, potrivit Stirile Pro Tv:
„Dragi prieteni, Dacia 1300 a fost prima mașină a socrului meu. Mai mult ca mașinile românești mă fascinează intelectualii, la fel ca sportivii precum Nadia Comăneci și Simona Halep încântă publicul. Dar cel mai mult m-a încântat finala din 1986, când Steaua București a învins Barcelona.

Fac apel la toți românii să apere libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viața publică, statul de drept și Constituția. Să le apere cu aceeași atitudine cu care Helmuth Duckadam a apărat cele patru penalty-uri. Și atunci părea imposibil, dar a reușit. Și sunt sigur că și voi veți reuși”.