(Last Updated On: January 17, 2019)

10-15 lei, cam aici este nivelul la care se discută situația pensionarilor. Se bucură dacă primesc această sumă în plus la pensie sau o economisesc stând 45 de minute la coadă la medicamente. De aici trebuie pornită orice campanie electorală.

Vitalie Cojocari: „Cozile la medicamente sau diferite produse pentru sănătate sunt de speriat.
Această poză a fost făcută astăzi, în una din Farmaciile Tei. Le știți. Sunt celebre, cum zice lumea, pentru prețurile mai mici decât media pieței.

Vitalie Cojocari: „Cozile la medicamente sau diferite produse pentru sănătate sunt de speriat....Cel care mi-a trimis-o, spune că nu a ma...”i putut să fotografieze, i s-a interzis, iar coada de oameni era până afară.  Se așteaptă și 45 de minute. Iar oamenii stau. La unele medicamente, creme, produse pentru sănătate, cineva mi-a zis că economisește 1

Din păcate, poza nu arată cu adevărat amploarea rândului uriaș de oameni! Cel care mi-a trimis-o, spune că nu a mai putut să fotografieze, i s-a interzis, iar coada de oameni era până afară.

Se așteaptă și 45 de minute. Iar oamenii stau. La unele medicamente, creme, produse pentru sănătate, cineva mi-a zis că economisește 10-15 lei.

Merită să aștepți o oră la coadă pentru 15 lei? Dacă altfel nu ai cum economisi…”