(Last Updated On: December 4, 2018)

Geniul PSD în materie juridică, Florin Iordache, de care judecătorii CCR au râs după ce a modificat aiurea Legile Justiției, a avut parte de un tratatament neobișnuit. A fost luat la întrebări și fugărit de un protestatar.

Deputatul PSD Florin Iordache a mers, luni seara, la petrecerea organizată de PSD cu ocazia zilei de Sfântul Andrei, dar și de Sfântul Nicolae, când Liviu Dragna își celebrează onomastica, informează Digi 24.

(Video) Florin Iordache, fugărit de un protestatar, la petrecerea PSD 1

În drum spre localul din nordul Capitalei, acolo unde avea loc petrecerea, Florin Iordache a fost interpelat de un protestatar, care l-a alergat câțiva metri.

Este vorba despre protestatarul Marian Ceaușescu, unul dintre cei șase care i-au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, pe 17 noiembrie, și au scris mai multe mesaje obscene, gest pentru care fiecare a fost amendat cu 300 de lei.

„Domnu’ Ciordache, apărați infractorii! Nu vă e rușine să dați aceste legi ca să scape infractorii? Hoțule! Să vă stea mâncarea în gât!”, i-a spus protestatarul lui Florin Iordache.

Deputatul PSD l-a ignorat și a mers mai departe.

La petrecere a venit și Cătălin Rădulescu, care în momentul în care l-a văzut pe Marian Ceaușescu a spus ironic „colegul meu de Revoluție”, dar când protestatarul i-a spus același lucru, deputatul s-a enervat și a întrebat „Aăa vorbești cu un medic?”, scrie Ziare.com.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!