(Last Updated On: December 14, 2018)

Locurile din autobuz sunt unele din cele mai importante din viața omului. Câteva stații să stai jos când autobuzul/tramvaiul este plin parcă îți oferă o aură de superioritate.

Pe Facebook, Rhea J. a scris: „In direct din autobuz. Un domn se îndreaptă spre unul din locurile libere de tip single. Când aproape ajunge la locul mult dorit, o doamna cu bagaje ii taie fata. Omul oricum încetinire pe ultima suta de metri, când o vede cum răsare pe ușile duble. Fără sa ii ceara nimeni nicio explicație, îl anunță scurt și taios.
Rhea J.: „In direct din autobuz. Un domn se îndreaptă spre unul din locurile libere de tip single. Când aproape ajunge la locul mult dorit, o doamna cu bagaje ii taie fata. "-Sunt doamna!" Și, ca și cum domnul nu părea convins, adaugă după un moment la argumentul inițial. "Am 70 de ani!"  Domnul ...” 1

“-Sunt doamna!”
Și, ca și cum domnul nu părea convins, adaugă după un moment la argumentul inițial. “Am 70 de ani!”

Domnul nu ripostează, nu zice nimic, dar doamna, nu se simte suficient de sigura pe victoria reputata.
“-Dumneavoastră cât aveți?” Sa vezi ca pica la criteriul de eligibilitate vârstă, îmi zic, așteptând cu sufletul la gura deznodământul.

“-68…” răspunde domnul, care sigur nu se aștepta să între și la proba de interviu.
“-Mulți înainte”, ii urează doamna, forțată de împrejurări și totuși nemulțumită de apropierea de scor. “Oricum, doi ani contează”, conchide ea, experienta de viata spunându-și cuvântul.

Eu in locul lui as fi plusat, as fi spus 72, nu cred ca i-ar fi cerut buletinul. Dacă se ajungea la lovituri de departajare, sigur plusa cu criteriul de gen. Nu ca ar avea vreun merit ca s-a născut femeie. Dar nici ca doamna nu consider ca se califica. Închei aici, s-a așezat un sneazer în fata mea, I have to take cover”.