(Last Updated On: December 5, 2018)

Scandal în Parlament. Opoziția a făcut o mișcare neașteptată, a început demersurile pentru demiterea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Ar fi prima înfrângere majoră pentru liderul PSD dacă s-ar întâmpla așa ceva.

”Astăzi, vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare: a dlui vicepreşedinte Florin Iordache şi a dlui preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac şi vă rog să ţineţi cont de succesiunea solicitărilor de procedură şi în felul acesta să le supuneţi votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL, potrivit Gandul.info.
Prima Înfrângere pentru Liviu Dragnea? Opoziția a cerut Revocarea de la conducerea Camerei Deputaţilor. Ce spune Raluca Turcan în Parlament 1

Ea a mai solicitat ca şedinţa de plen să fie condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

”Există suspiciunea că dvs. vă mai menţineţi la putere prin fraudă şi sunteţi predispuşi la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă supun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziţia conducerii Camerei Deputaţilor. Nu avem încredere în modul în care veţi utiliza sistemele electronice”, a conchis Turcan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!