(Last Updated On: December 12, 2018)

O urmărire ca în filme a avut loc ieri seară în Argeș, după ce șoferul unui Porsche Panamera nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Polițiștii din Argeș au făcut semn șoferului unui autoturism Porsche Panamera, să oprească, însă acesta în loc că tragă pe dreapta, a accelerat şi a dispărut. În mașină se aflau trei persoane, suspectați de furturi din locuințe, informează observator.tv.

Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca în filme. Şoferul a trecut de 3 filtre ale Poliției și a lovit 3 mașini. S-au tras focuri de armă 1

Șoferul a reușit să ajungă în zona Podul Viilor, la intrarea pe Autostrada Pitești – București, unde era aşteptat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş, fiind dat în urmărire. Polițistul de la rutieră ar fi tras mai multe focuri de armă, dar șoferul nu a oprit nici de această dată.

În goana sa, șoferul a tamponat două mașini și a intrat pe autostrada A1, pornind în viteză spre București.

Poliţiştii argeşeni au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Autostrăzi, bolidul Porsche Panamera de culoare maro fiind dat în consemn. Au fost făcute filtre la toate ieşirile de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe drumurile adiacente.

Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca în filme. Şoferul a trecut de 3 filtre ale Poliției și a lovit 3 mașini. S-au tras focuri de armă 2 Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca în filme. Şoferul a trecut de 3 filtre ale Poliției și a lovit 3 mașini. S-au tras focuri de armă 3

După ce a trecut de un al treilea filtru, la Găești, șoferul a lovit un alt treilea autoturism pe raza localității Brăteşti, în apropiere de Târgovişte.