(Last Updated On: December 5, 2018)

Președintele Klaus Iohannis a reacționat miercuri seara la evenimentele politice de astăzi. Iohannis a pus ”circul politic” de astăzi pe seama lipsei valorilor, care a făcut ca ”penali și infractori” să ajungă la vârful politicii.

”Este evident că ceea ce vedem în ziua de astăzi în circul politic se datorează şi faptului că s-a pus cam rar problema valorilor şi cam rar problema integrităţii în ultimii 30 de ani şi ne dăm seama acum că s-a greşit profund. O societate este exact atât de bună cât este sistemul său educaţional.

Klaus Iohannis: „M-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești; dacă vrem altceva, trebuie să acționăm 1

Dacă vrem altceva, eu vreau altceva… Eu m-am săturat de atâţia penali şi infractori în vârful politicii româneşti. Dacă vrem altceva trebuie să acţionăm. (…) Fără valori nu ai valoare. Aceste valori trebuie selectate, alese cu mare grijă”, a declarat Klaus Iohannis, la dezbaterea privind rezultatele proiectului „România Educată”, transmite G4Media.

El a afirmat că „lucrurile sunt aşa pentru că au fost lăsate la voia întâmplării”.

„Fiecare şi-a ales valorile din vecinătate, din familie, din politică şi sunt convins că putem mai bine. Dacă nu aş fi convins că putem mai mult de atât nu aş sta aici şi nu aş prezenta acest program”, a mai spus șeful statului.