(Last Updated On: December 12, 2018)

Unii șoferi români de TIR au probleme în Franța, sunt atacați de vestele galbene. “Deja au întrecut limita”, scrie un șofer pe Facebook, într-o postare în care arată daunele produse maşinii de protestatari.

De mai multe săptămâni protestatarii francezi în veste galbene blochează autostrăzi din întreaga ţară şi mulţi şoferi români de TIR cad victime ale acestora. Unuia i-a fost furată marfa din semiremorcă, pantofi de sport, altul a fost lovit în faţă cu o bâtă, potrivit Observator Tv.

Cristi B.: „Deja au inceput cu multe fapte de huligalism .. si dintr-un prostest pasnic .. au ajuns sa produca foarte multe daune ..Eu am vrut sa ies dupa autostrada ca dadusera foc .. nu sunt obligat sa merg doar pe autostrada ..

(Foto)  Alt şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita ... u am vrut sa ies dupa autostrada ca dadusera foc .. nu sunt obligat sa...” 1 (Foto)  Alt şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita ... u am vrut sa ies dupa autostrada ca dadusera foc .. nu sunt obligat sa...” 2 (Foto)  Alt şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita ... u am vrut sa ies dupa autostrada ca dadusera foc .. nu sunt obligat sa...” 3

 

am vrut sa merg pe national si asta ia deranjat de ne-au luat la pietre ! Daca sunt in tara la ei au dreptu sa ma omoare ?