(Last Updated On: December 6, 2018)

Naționala de handbal feminin a făcut un meci mare aseară, la Campionatul European din Franța, învingând Norvegia cu 31-23. România i i-a administrat Norvegiei cea mai drastică înfrângere din istoria participărilor la o ediţie a Campionatului European.

Nordicele au jucat de opt ori în finalele europene şi au câştigat şase.

FELICITĂRI România! Cătălin Striblea: „Simt eu că România e fericită după seara asta în care am bătut Norvegia la handbal. Două lucruri. Am trăit și eu un meci în care comentatorul a putut să folosească niște clasice românești împotriva unora care contează. I-auzi aici: ”le-a stricat direcția”, ”le-a făcut otită” , ”le-am umplut ghetuțele” și supremul ”le-a încurcat punctele cardinale. Am jucat ultimele minute cu ...” 1

 

Pe Facebook, Cătălin Striblea a scris: „Simt eu că România e fericită după seara asta în care am bătut Norvegia la handbal. Două lucruri.

Am jucat ultimele minute cu rezervele cu o siguranță ieșită din comun. O echipă mare-mare!

Am trăit și eu un meci în care comentatorul a putut să folosească niște clasice românești împotriva unora care contează. I-auzi aici: ”le-a stricat direcția”, ”le-a făcut otită” , ”le-am umplut ghetuțele” și supremul ”le-a încurcat punctele cardinale.

Să trăiți, fetelor!”

România, Germania și Norvegia pleacă de la Brest şi se mută la Nancy, acolo unde vor avea loc meciurile din grupele principale. Olanda, Spania şi Ungaria sunt cele trei selecţionate care fac „joncţiunea” cu echipele calificate din Grupa D.