(Last Updated On: December 5, 2018)

Un dement a vrut să-și omoare iubita însărcinată și fiica. A provocat o explozie și a sărit de la etajul 4 al blocului în care locuiește!

Potrivit unor surse judiciare, în apartamentul din Bistrița în care s-a produs explozia locuia o poliţistă alături de fiica ei, iar cel care s-a aruncat de la etaj ar fi fost concubinul femeii. Acesta ar fi sărit de la balcon chiar înainte de producerea exploziei în apartament, în momentul în care cele două se pregăteau să revină acasă.

Potrivit presei locale, bărbatul i-a făcut cu mâna iubite de la fereastră și i-a spus: ”Pa, iubi!”.

Dement. A vrut să-și arunce în aer iubita însărcinată  și fiica cu tot cu apartament, apoi s-a aruncat de la etajul 4: ”Pa, iubi!” 1

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a spus că cel care s-a aruncat de la etaj este un bărbat de 50 de ani, care se află în stare gravă la spital, informează Stirile Pro Tv.

În cauză, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

″În această după-masă, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, în municipiul Bistriţa, un bărbat a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuinţe. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acţiune intenţionată, iar, în urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani, din Bucureşti, a fost grav rănit. Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul a avut loc o explozie, în urma căreia trei persoane au fost rănite. În aceste momente, poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu criminalişti efectuează cercetarea locului faptei, urmând a fi stabilite cauzele şi împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Cei trei răniţi cărora li s-au acordat îngrijiri medicale în urma producerii exploziei sunt poliţista, un pompier şi o jurnalistă.

Potrivit datelor transmise de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, bărbatul care s-a aruncat de la etaj se află în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale şi de bazin şi cu o leziune a pancreasului, în şoc hemoragic, în comă profundă, intubat.

Pompierul rănit, în vârstă de 30 de ani, a fost surprins de suflul exploziei din blocul de locuinţe şi a fost diagnosticat cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii şi plăgi, fiind în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg.

În spital a mai rămas şi femeia care locuia în apartament, în vârstă de 43 ani, care prezintă multiple plăgi şi o contuzie la genunchiul drept, fiind conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator.