(Last Updated On: December 12, 2018)

România a pierdut 31-29 cu Ungaria dar speră la calificarea în semifinale. Partea foarte prostă este accidentarea Cristinei Neagu.

Cristina Neagu s-a accidentat în minutul 52 al partidei cu Ungaria și, cel mai probabil, va rata restul campionatului european de handbal. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost faultată de o adversară și s-a accidentat grav la genunchiul drept. Interul dreapta a fost scoasă cu targa de pe teren și dusă la salvare.

Cristina Neagu accidentată. Primele informatii. Antrenorul României:  Ambros Martin: "Nu arata bine! Toti ne gandim la Cristina acum. A patit ceva la..." 1

“Nu ştim exact, din câte am înţeles i-a fugit genunchiul. Din păcate, se poate vorbi despre o ruptură de ligamente. Trebuie să aşteptăm până când va face un RMN şi vom vedea”, a comentat Buceschi, potrivit Digi Sport.

“Mă doare sufletul pentru Cristina. Sper să revină și să nu aibă nimic grav. Sincer, mă doare foarte tare. Am stat la mâna noastră, nu vreau să mă gândesc cum ne vom califica acum”, a completat Pintea.

Ambros Martin, antrenorul României, citat de sport.ro: „Toti ne gandim la Cristina acum. A patit ceva la genunchi, nu stim ce s-a intamplat, lucrurile nu arata prea bine.

Cand joci asemenea meciuri tari, trebuie sa fii bun in toate situatiile. Cred ca am jucat bine astazi, in ofensiva am creat multe situatii. Poate ca am fost putin moi in anumite momente, in prima repriza am avut incredere. Ungaria este o echipa dificila, jucau fara presiune deoarece nu mai se puteau califica.

Cu totii am luptat pentru a fi in semifinale. Am calculat doar sa depindem de noi, sa castigam noi. Acum trebuie sa asteptam”.