(Last Updated On: December 9, 2018)

Moarte groaznică pentru 5 tineri cu vârste cuprinse între 17-21 de ani. Au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR, sâmbătă noapte.

Cei cinci sunt prieteni din copilărie şi când au plecat de casă le-au spus părinţilor că vor merge la Suceava ca să vadă un film. Acum cinci familii se pregătesc de înmormântare. Cele cinci victime aveau vârste cuprinse între 17-21 de ani.

Accidentul rutier s-a petrecut duminică dimineaţă în jurul orei 2.00, pe raza comunei Vadu Moldovei a judeţului Suceava. Maşina în care se aflau cei cinci tineri a fost efectiv ruptă în două după ce a intrat sub autotren. Tinerii cu vârste cuprinse între 17-21 de ani erau prieteni, potrivit Adevarul.

Cine sunt cei cinci tineri care au murit pe loc în accidentul se sâmbătă noapte. Șoferul s-a întors de la muncă din Anglia acum două zile şi voia să facă sărbătorile acasă 1 Cine sunt cei cinci tineri care au murit pe loc în accidentul se sâmbătă noapte. Șoferul s-a întors de la muncă din Anglia acum două zile şi voia să facă sărbătorile acasă 2

Tânărul care se afla la volanul maşinii marca Ford Focus este Narcis B., din comuna Râşca, judeţului Suceava, care avea 21 de ani. El s-a întors de la muncă din Anglia în urmă cu două zile şi voia să facă sărbătorile acasă. De dor şi-a sunat prietenii, patru la număr, ca să meagă la film în Suceava. Niciunul dintre cei cinci tineri nu s-a mai întors acasă.

Printre victime este şi Gabriel B., din Bogdăneşti. Tânărul a murit la doar 17 ani. Mama lui, Mihaela, ne-a mărturisit că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat şi încă îşi mai aşteaptă copilul acasă.

Femeia povesteşte că şi-a atenţionat băiatul de multe ori să aibă grijă, că se produc multe accidente rutiere. “Mi-a spus de fiecare dată că să stau liniştită că el şi mort se întoarce acasă.

Eu îl aştept. Avea 17 ani. Mi-a spus că merge cu nişte prieteni la Suceava, la cinema. I-am trimis două mesaje şi nu mi-a răspuns. Eram îngrijorată pentru că era aproape de miezul nopţii şi nu era acasă. Pe la 23.45 l-am sunat şi am vorbit cu el şi mi-a spus că este în discotecă la Vadu Moldovei. Se auzea o dobă şi mi-a spus că cineva bate doba. L-am întrebat dacă mai stă şi mi-a spus că vine peste puţin timp.

Cine sunt cei cinci tineri care au murit pe loc în accidentul se sâmbătă noapte. Șoferul s-a întors de la muncă din Anglia acum două zile şi voia să facă sărbătorile acasă 3

Pe la ora 2.50 am încercat din nou să îl sun, dar mi-a intrat căsuţa vocală. Pe la 5.30 a venit poliţia şi m-a anunţat. Băieţii au fost colegi de mici, de la grădiniţă până în clasa a VIII-a. Erau prieteni şi vecini apropiaţi”, ne-a spus Mihaela B.

Cine sunt cei cinci tineri care au murit pe loc în accidentul se sâmbătă noapte. Șoferul s-a întors de la muncă din Anglia acum două zile şi voia să facă sărbătorile acasă 4

În maşina morţii s-a aflat şi Ionuţ M. în vârstă de 20 de ani din Bogdăneşti. Tatăl acestuia ne-a povestit cu ochii în lacrimi că şi-a aşteptat băiatul acasă toată noaptea, dar nu a mai venit.

Iustin A. locuia la doar câteva case distanţă de Ionuţ. Şi el şi-a pierdut viaţa în accidental de la Vadu Moldovei.
În maşină s-a mai aflat şi Ionuţ-Lucian C.. Băiatul avea tot 17 ani.

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 2.00. Cei cinci tineri mai aveau de parcurs doar 10 kilometri până acasă, când şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un TIR. Cei cinci prieteni au murit pe loc. Autotrenul era condus de cetăţeanul turc pe nume Murhan Alichan, de 55 ani.