(Last Updated On: December 6, 2018)

Este de neînțeles cum autobuzele noi din Capitala României, turcești, sunt mai scumpe decât cele Mercedes de la Cluj. Plus că sunt și stricate. Astăzi un alt autobuz a fost filmat în trafic având afișajul: Defect.

Iulian Crăciun: Inevitabilul s-a produs. Autobuzele Otokar cumpărate de Gabriela Firea din Turcia se confruntă deja cu pobleme tehnice, din prima zi în care au ieșit în trafic.

(Video) Bogdan Barla: „Primăria București folosește noile autobuze turcești și inaugurează linia "DEFECT". Sau s-a mai stricat unul?” 1

Vă reamintesc că ele au costat cât autobuzele electrice Mercedes cumpărate de Primăria Cluj. Doar că cele din București sunt diesel, deci poluează masiv, și au fost achiziționate de la o firmă care doar asamblează autobuze, nu le produce. Ca să nu mai vorbim că Otokar nu este Mercedes.

Gabriela Firea ne dă nouă, bucureștenilor, o nouă dovadă a incompetenței sale în materie de administrare a Capitalei. Pe banii noștri. Pe mulți bani.

În timp ce d-na Firea face praf bugetul Primăriei Capitalei, Nicușor Dan, cel care nu a reușit să câștige alegerile în 2016 pentru că pe mulți bucureșteni i-a durut în spate de vot, a reușit să obțină în instanță desființarea companiilor de pe lângă Primăria Capitalei, prin care se risipește banul public!

Să ne gândim la asta în 2020!

Bogdan Barla: „Primaria Bucuresti foloseste noile autobuze turcesti si inaugureaza linia “DEFECT”. Sau s-a mai stricat unul?”
Monica Giurasa: Sunt luate noi, sau second?? Ca nu pot pricepe daca sunt noi, cum naiba sunt gata stricate???
Dan Carbunaru: nu poti avea calitate la banii astia. sa fim realisti

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!