(Last Updated On: December 8, 2018)

O româncă din Italia face de 20 de ani voluntariat. Pentru aceste sărbători va face fericiți 446 de copii nevoiași din România, din donații strânse în Italia. Respect pentru implicarea în voluntariat.

Solomon Liliana: Anul ăsta am facut un pas extrem de mare si cu ajutorul multor oameni sufletisti, am reusit sa daruim zambete la 446 de copii nevoiasi din România. Am cumpărat caciuli, fulare, manusi, ciorapi, dulciuri si nelipsita portocala. Pentru 10 copii foarte buni la învățătură, dar cu situatie materiala precară, am cumparat 10 tablete. Pachetele au fost trimise in Romania ieri si de luni vor fi distribuite de staful meu din România. Cineva se va imbraca in Mos.

O româncă din Italia, cadouri de Crăciun pentru 446 de copii nevoiași din România. Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva...Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune...” 1 O româncă din Italia, cadouri de Crăciun pentru 446 de copii nevoiași din România. Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva...Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune...” 2
“Craciunita” din Diasporă, imi spun toți 🙂 Actiunea am intitulat-o “Un copil, un zambet” si nu se termina aici. De 5 ani încoace, zambetele le daruiesc si unui spital de copiii bolnavi de tumoare si doua orfelinate de aici din Torino. Pentru că a fi domn e o-ntamplare, a fi OM e lucru mare. Am învățat sa daruiesc pentru ca stiu ce înseamnă sa nu ai nimic….

Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva…Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune “iartă-mă”, o face din tot sufletul. Un om care înțelege pe alții dar pare de neînțeles in ochii unora… Un om care nu de puține ori se ceartă 😁pentru lucrurile pe care si le doreste si reacționează din impuls…( gura bate curu’, ar spune raposata mea mamă 😁)

Un om care munceste, râde, cânta, urlă, plânge, dansează, dar nu-si afisează suferințele. Un om care si-ar da sufletul persoanelor pe care le iubește.

 

Un om al naibii de sensibil, care “încă” nu a înțeles dacă acest lucru este o calitate sau un defect. Un om cu temeri sufletești si care uneori are nevoie să simtă că cineva e lângă el, sa-l tragă de mânecă când e pe marginea prăpastiei. Un om care iubește sinceritatea, cuvintele frumoase, prietenia si bunătatea!

Mama mea, fie iertată, imi spunea mereu : “cu ce pahar inchini, cu acela vei fi răsplătit” ! Am incercat mereu să fiu un OM BUN, și în ciuda dificultăților întâlnire de’a lungul vieții, nu m-am abătut din drum. Am privit mereu înainte cu INCREDERE. Dezamăgirile nu au întârziat niciodată, dar am trecut peste ele, pentru că nu are rost să te oprești la fiecare latrat de câine.

AZI, privesc spre cer…..pentru a cata oara ? Nu stiu….stiu doar că acolo “sus” e cineva care vede tot ce fac, cineva care mă protejează și care sunt convinsă e mândră de mine. Pentru că VALORILE pe care mi le-a transmis, le respect cu SFINȚENIE și nu pot decat sa-i multumesc pentru omul care sunt azi.

SĂRUT MÂNA, MAMA ! Imi lipsești enorm….

O româncă din Italia, cadouri de Crăciun pentru 446 de copii nevoiași din România. Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva...Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune...” 3 O româncă din Italia, cadouri de Crăciun pentru 446 de copii nevoiași din România. Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva...Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune...” 4

Stiu, când încep a scrie; nu mă mai opresc….

Dragii mei,
Nu am cuvinte de multumire. Sunteti extraordinari, oameni care, ca și mine, stiu ce inseamna sa nu ai….oameni care nu ati ezitat nicio secundă și mi-ati sărit în ajutor. Eu nu am cum să vă rasplatesc….dar sunt convinsă că zâmbetele acelor copilași va fi cea mai mare răsplată. Dumnezeu să vă ocrotească!

Si da, nu conteaza pașii pe care-i faci în viață, ci urmele pe care le lasi in sufletele oamenilor. Iar eu sunt convinsă că sunt in sufletele multora. Pentru că a fi domn, e o-ntamplare, a fi OM e lucru MARE .
EU SUNT UN SIMPLU OM !

O româncă din Italia, cadouri de Crăciun pentru 446 de copii nevoiași din România. Solomon Liliana: „Sunt doar un OM !Nu perfect, nu cel mai bun, nu cel mai frumos, ci normal. Un om care regretă cuvinte spuse la nervi si greșeli făcute cândva...Un om care greseste si-i pare rău, dar când spune...” 5

Mii de mulțumiri domnului Razvan Chindris, care ne oferă mereu transportul GRATIS, mii de mulțumiri colaboratorilor mei de aici: Irina Tancau, Andreea-amalia Ordean și celor din România, Lenuta Zamfira Tomoiaga Iuga, pe care am stresat-o toată luna cu “mai da-mi copii” 😂, Horst Zavaczki, de la Forumul German, care, ca in fiecare an, va fi “mosul” și nu în ultimul rând fiului meu, Leonardo, care a contribuit enorm la împachetarea cadourilor.

Mii de mulțumiri TUTUROR ! VA IUBESC! ❤”