(Last Updated On: November 5, 2018)

Polițistul monstru care și-a împușcat copilul de trei ani apoi s-a sinucis, ar fi vorbit înainte cu câteva ore cu soția sa la telefon,  susțin vecinii celor doi.

„Mama a venit cam după ora 12. Şi mi-a zis că tot sună, de la 12 şi ceva… A sunat, a vorbit cu el la telefon că vine să îşi ia copilul. A sosit aici, era cu mama ei cu maşina. El i-a spus la telefon ceva de genul: mă derutezi, lasă-mă că mă derutezi. Aşa mi-a spus mama copilului”, a povestit o vecină.

Update. Ultimele cuvinte spuse de polițistul monstru soției sale cu câteva ore înainte e de a-și ucide copilul de 3 ani și a se sinucide 1

„Ce am auzit e că l-ar fi înșelat soţia cu un coleg şi asta l-a determinat să facă gestul ăsta. Nu a putut să stea fără soţia asta. A iubit-o foarte mult”, spune o altă femeie care locuiește în același bloc de apartamente cu cei doi.

Pompierii de la ISU Argeş au intervenit sâmbătă după-amiază într-un apartament de pe strada Eremia Grigorescu din Pitești, acolo unde două persoane, tatăl şi copilaşul de 3 ani, au fost găsiţi morţi, în casă.

Alerta la 112 a fost dată de soţia bărbatului, alarmată de faptul că acesta nu îi mai răspundea la telefon.

Cei doi polițiști, care se află în divorț, împărțeau custodia copilului de 3 ani. Sâmbătă dimineață, femeia i-a lăsat soțului copilul, apoi acesta nu a mai răspuns la telefon.

Bărbatul activa din anul 2011 la BCCO, în timp ce soția sa lucrează la Poliția Economică. Bărbatul a fost supus ultimei testări psihologice în anul 2018 și a trecut-o fără probleme.