(Last Updated On: November 4, 2018)

Din păcate, în rândurile polițiștilor di România se ascund tot felul de monștri, pedofili, ucigași de copii. Nu-i mai punem la socoteală pe cei corupți. Conducerea Poliției spune că face teste de evaluare psihologică dar se pare că sunt de doi lei, atâta timp cât nu-i descoperă pe monștrii.

Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii au descoperit detalii care pun într-o nouă lumină întreaga tragedie. Vecinii spun că s-a auzit doar un singur foc de armă, informează Observator Tv.

Update. Poliţistul din România care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio 1

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. Poliţistul a fost găsit în apartamentul în care locuia fără viaţă, alături de fiul său de doar trei ani şi 7 luni. Lângă trupul bărbatului era pistolul din dotare, pe care l-a folosit.

Din declaraţiile vecinilor, s-a auzit doar o singură împuşcătură, iar surse din angchetă spun că băiatul lui Marius a fost găsit pe patul din dormitor, într-un sac de folie. Ceea ce ar putea însemna că bărbatul l-a sufocat pe micuţ şi apoi s-a împuşcat, el fiind găsit cu o rană la cap.

Unul dintre procurorii care se ocupă de caz a dezvăluit că Marius a lăsat un bilet de adio.

“Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”, declară procurorul despre conținutul biletului.

Procurorul a precizat însă că nu poate fi dezvăluit textul, pentru că e ceva ce ține de intimitatea persoanei.

Şefii poliţistului spun că era un angajat respectat. La începutul anului, trecuse cu brio de ultimul test psihologic. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu el.

Cazul readuce în discuţie problema testărilor psihologice din cadrul Ministerului de Interne. Anul trecut, după demascarea poliţistului pedofil, experţii spuneau că examenele sunt infeciente şi nu pot dezvălui probleme de comportament grave. Aşa cum s-a dovedit şi în 2012, când un alt poliţist care a promovat testările a deschis focul într-un coafor din Capitală. Gheorghe Vlădan voia să se răzbune pe soţia lui. I-a luat şi ei viaţa, dar şi unei colege.