(Last Updated On: November 5, 2018)

Polițistul monstru care și-a ucis copilul de 3 ani, l-a împușcat direct în tâmplă, a lăsat 3 bilete de adio pri care încerca să-și explice gestul. Nimeni din Poliție nu și-a dat seama că ăsta era dus rău cu pluta, avea tendințe ucigașe, având drept de port-armă.

Înainte de a-i lua viața cu un foc de armă tras în cap de la mică distanță, inspectorul principal Marius Franțescu, de la BCCO Pitești, și-a așezat băiețelul de trei ani și patru luni în sacul lui de dormit, ca și cum l-ar fi pregătit de culcare. Apoi s-a sinucis cu aceeași armă, un pistol semiautomat Glock de calibrul 9 mm, potrivit Libertatea.

Update. Cazul polițistului care și-a împușcat fiul de 3 ani. Cei doi nu vor fi înmormântați în același loc. A lăsat 3 bilete de adio 1

„Copilul a fost omorât cu un foc de armă tras de la foarte mică distanță printr-o pernă. De fapt, tatăl băiețelului a lipit arma de tâmpla stângă copilului”, au dezvăluit surse apropiate anchetei.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă tânărul de 29 de ani, ofiţer la Combaterea Crimei Organizate, era sub influenţa alcoolului şi dacă şi-a premeditat crima atunci când a luat de la serviciu acasă arma din dotare.

Criminaliştii spun că, cel mai probabil, poliţistul de 29 de ani şi-a executat fiul dimineaţa, după ce copilul a fost lăsat în grija sa de către fosta soţie. A scris apoi 3 bilete de adio, dintre care unul era adresat părinţilor lui, altul, mamei copilului, informează Stirile Pro Tv.

Procuror: “Nu vă pot dezvălui ce a scris în bilet. Şi-a justificat, oarecum, gestul de a se sinucide şi a ucide copilul. Două focuri. Câte unul pentru fiecare.”

Cei doi soţi s-au iubit de când studiau la Academia de Poliţie şi au format apoi o familie frumoasă. Tensiunile dintre ei au dus însă la divorţ, iar în final la tragedia petrecută sâmbătă. Vecinii povestesc că atât poliţistul, cât şi fosta soţie, şi ea poliţistă, îşi găsiseră deja pe altcineva.

Ba chiar sâmbătă, când tânăra de 29 de ani încerca să dea de tatăl copilului, ar fi avut o dispută în stradă cu noua lui iubită.

Vecin: “Ea a vorbit cu o doamnă, tot tânără ca ea, se certau colea, la colţul blocului. Am auzit de la un poliţist, mi-a spus că aia era iubita lui.”

Tulburaţi de cele întâmplate, vecinii şi cunoscuţii vin şi aprind lumânări în uşa locuinţei în care s-a petrecut nenorocirea.

Vecin: “Nu era nici nebun, nu era nici drogat.”

Anchetatorii au găsit lângă trupul bărbatului şi un reicipient cu alcool şi urmează să stabilească dacă poliţistul băuse înainte să-i ia viaţa fiului său şi să se sinucidă.

Tot ei trebuie să stabilească dacă vineri, când a plecat de la serviciu, ofiţerul anti-drog în cadrul Brigăzii de Combaterea a Crimei Organizate a luat cu el acasă arma din dotare cu gândul să comită crima, sau dacă de fapt urma să participe la vreo misiune. Trupurile celor doi – tată şi fiu – nu vor fi înmormântate în acelaşi loc.