Tată și copil de 3 ani, împușcați în cap. Polițistul mort era fiul unui politician din România. Copilul era înfăşurat într-un sac

(Last Updated On: November 3, 2018)

Crimă oribilă sâmbătă. Un polițist și-at fi împușcat copilul apoi s-ar fi sinucis. Polițistul a fost evaluat psihologic în ianuarie dar se vede că aceste testări sunt doar o formalitate, nu sunt luate în serios.

Descoperire macabră într-un cartier din Pitești. Un politişt şi copilul său de numai trei ani au fost găsiţi împuşcaţi în locuinţa lor din Piteşti. Soţia bărbatului, tot poliţistă, a fost cea care a alertat autorităţile, informează Digi 24.

Polițistul împușcat este Marius Franțescu și este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu, potrivit Adevărul. Bărbatul lucra la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti și era angajat în Poliție încă din 2011. Polițiștii l-au găsit pe copil înfăşurat într-un sac.

Dan Antonescu, specialist criminolog, este de părere că în acest caz este vorba de o răzbunare între soți. “Din punctul meu de vedere, avem de-a face cu un caz pe care l-am văzut repetându-se de nenumărate ori în ultimii ani. Atunci când avem de-a face cu un divorț, soțul care se crede nedreptățit și vrea să se răzbune pe celălalt, nu-i face rău partenerului de viață și îi face rău celui care îi este cel mai drag acestuia,” precizaeză specialistul.

Cei doi soţi, ambii de 29 de ani, sunt poliţişti, iar, din primele informaţii, se pare că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Bogdan Olar, șeful ISU Argeș: În jurul orei 14.27, printr-un apel la 112 a fost solicitată intervenția ISU Argeș pentru deblocare ușă, apelanta spunând că este posibil ca soțul și copilul să se afle în casă, gândindu-se că probabil s-a întâmplat ceva rău cu ei.(…) Cei de la ISU Argeș, ajungând în sufragerie au găsit două victime, un copil și un bărbat, care aveau o plagă împușcată la nivelul capului.

Potrivit informațiilor Digi24, femeia ar fi dus copilul în această dimineață la tatăl lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă. Alarmată, femeia ar fi sunat la 112.

Ultima testare psihologică a polițistului a fost făcută în ianuarie 2018.

Pompierii ISU au intervenit la deblocarea ușii apartamentului la solicitarea femeii.

Cei doi soți erau divorțați, având custodie comună pentru copil.