(Last Updated On: November 21, 2018)
Votul este foarte important. De exemplu îți poate elibera mii de pușcăriași înainte de termen. Unii dintre ei ajung să dea în cap oamenilor nevinovați. Celor de la putere crezi că le pasă că te atacă? Doar ei votat, ei știu ce este mai bine.
Întrebat de „Adevărul“ dacă simte vreo responsabilitate morală faţă de victima de la Alba Iulia, în condiţiile în care se numără printre parlamentarii care au votat legea recursului compensatoriu, deputatul PSD Florin Iordache a spus: „În niciun caz. Legile sunt făcute pentru a fi respectate. De legea recursului compensatoriu au beneficiat mii de oameni, nu doar acest nebun care a încălcat legea“.
Cazul tinerei lovite în scara blocului. Un instructor de autoapărare te sfătuiește cum să procedezi în astfel de cazuri. „Un tâlhar foloseşte forţa, se impune, obţine ce doreşte. Trebuie să ...” 1

Cătălin Striblea: „Condamnările atacatorului de la Alba Iulia însumează 11 ani, atât în România și în Grecia. Sunt cel puțin trei atacuri documentate împotriva unor femei. Toate trei au fost bătute. Pe una a încercat să o violeze. Tehnica omului este să urmărească femei singure și să le atace. Ar fi trebuit să iasă din pușcărie în 2021, dar statul român a hotărât că se chinuie în închisoare.

Știți când s-a întâmplat asta? Atunci când guvernarea PSD a declanșat o campanie uriașă menită să ne spună cât de rău le este pușcăriașilor și le-a dat zile compensatorii. Au profitat de câteva decizii europene pe care le-au pus rapid în aplicare, căci când vine vorba de infractori, Europa este bună. Ea este rea doar când vrea să-i și prindem.

Astfel, ca să-și scoată frații de corupție din pușcărie, PSD a mai scos 9 mii de infractori. Unii dintre ei, atacatori în serie care îți dau în cap pe stradă. Despre asta e vorba”.

Dan Crainic, director medical Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia: Pacienta a fost adusă în serviciul de urgenţe cu episoade de amnezie retrogradă. Nu a acuzat un traumatism pentru că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Ioana, prietena tinerei atacate: Ea nu ştie ce s-a întâmplat nici în ziua aia, doar ce i-am spus noi. Când îi spunem noi: Denisa, ai făcut aia? Ea îşi aminteşte, spune: Da, am făcut.

ADRIAN MATEI, instructor autoapărare, citat de Observator Tv: Un tâlhar foloseşte forţa, se impune, obţine ce doreşte. Trebuie să găseşti resurse… Întotdeauna să fie cooperante, să poată să evalueze clar situaţia respectivă, pe unde pot găsi o cale de scăpare, dacă le poate sări cineva în ajutor, dar, mai mult decât atât, să se ajute singure. 

Cazul tinerei lovite în scara blocului. Un instructor de autoapărare te sfătuiește cum să procedezi în astfel de cazuri. „Un tâlhar foloseşte forţa, se impune, obţine ce doreşte. Trebuie să ...” 2

(foto arhiva)

Într-un loc public, ţipaţi! Într-un loc izolat, speculaţi un moment de neatenţie şi fugiţi, iar când aţi ajuns într-un loc sigur, sunaţi la 112.