(Last Updated On: November 20, 2018)

Tâlharul care a bătut și jefuit o fată în scara unui bloc din Alba Iulia a fost arestat pentru 30 de zile. El este recidivist și probabil va fi eliberat de Guvern din nou mai repede din pușcărie, așa cum s-a întâmplat acum două luni.

Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătătoria Alba Iulia. Magistrații au decis arestarea preventivă a bărbatului, de pe data de 20 noiembrie, pentru 30 de zile, informează alba24.ro.

Tâlharul arestat 30 de zile! Prietena fetei bătute în scara blocului povestește  ce s-a întâmplat după atacul brutal. "Mi-a spus că vine pe la mine și i-am spus că o aștept. I-am trimis ...” 1

Prietena Denisei, victima jafului care a avut loc într-o scară de bloc din Alba Iulia, a povestit, marți, ce a făcut tânăra după atacul brutal. Atacul a avut loc, sâmbătă, după ce un bărbat, abia eliberat din închisoare, a urmărit-o pe fată în scara unui bloc din Alba Iulia, informează Observator Tv.

Tânăra a fost lovită puternic de bărbat, care apoi o deposedează de toate bunurile şi fuge. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe scanra blocului și au fost făcute publice luni seară.

Fata nu a depus plângere la poliție, pentru că nu și-a amintit ce s-a întâmplat.

Prietena ei, Ioana, a povestit ce s-a întâmplat după atacul brutal.

“Mi-a spus că vine pe la mine și i-am spus că o aștept. I-am trimis mai multe mesaje, dar nu mi-a mai răspuns. După vreo oră, i-am trimis din nou mesaj, dar ei nu i-au intrat mesajele. După alte 2 ore, m-a sunat prietenul ei dacă știu ceva de Denisa. I-am spus că nu a mai ajuns la noi. Mi-a spus că sigur s-a întâmplat ceva”, a declarat prietena tinerei agresate.

Ea a povestit apoi cum a ajuns fata acasă.

“Își aduce aminte ce s-a întâmplat ce-i spunem noi. Când îi spunem Denisa ai făcut asta, ea își amintește: “Da, am făcut”. Din ce am înțeles, ea a plecat din scara blocului acasă cu mașina ei. A parcat normal. A ajuns acasă, i-a scris mamei ei că nu știe ce s-a întâmplat cu ea”, a relatat Ioana.

Fata a fost dusă apoi la spital, medicii descoperind că aceasta suferă de amnezie retrogradă.

“Pacienta a fost adusă în serviciul de urgență cu episoade de amnezie retrogradă. Nu a acuzat un traumatism, deoarece nu-și amintește ce s-a întâmplat. Examenul tomograf nu a relevat leziuni intracraniene, gen hemorogie, iar consulutul neurologic nu a decelat altceva decât amnezia retrogradă. Pacienta este internată la neurologie, a început să-și amintească unele lucruri și are în continuarea o ușoară cefalee, care poate fi datorată loviturii”, a declarat Dan Crainic, director medical al Spitalului de Urgență Alba Iulia.