(Last Updated On: November 21, 2018)

Simona Halep și Darren Cahill au încheiat colaborarea, antrenorul australian invocând ca motiv nevoia de a sta mai mult alături de familie.

În presa internațională circulă și altă ipoteză: antrenorul a înţeles că sportiva noastră şi-a atins potenţialul maxim, iar din sezonul următor îi va fi din ce în ce mai greu să reziste în top, informează digisport.ro.

Surse. De ce ar fi renunțat Darren Cahill la Simona Halep. Nevoia de a sta cu familia, doar pretext pentru Cahill? Ce ar urma să facă 1

“Dacă citeşti printre rânduri declaraţia lui Cahill, decizia lui era extrem de previzibilă: a atins alături de Halep toate obiectivele posibile. A dus-o pe locul întâi în lume şi a făcut-o câştigătoare de Grand Slam”, notează puntodebreak.com.

În acest context, se zvoneşte o posibilă colaborare între Cahill şi Kyrgios. Australianul s-ar ocupa de pregătirea lui Nick în mod direct doar pe durata turneelor din Australia şi SUA, pentru a fi cât mai aproape de familie.

Varianta nu e nouă, în condiţiile în care năbădăiosul jucător ar avea nevoie de un pedagog precum Cahill. Specialiştii de la Antipozi sunt convinşi că Darren l-ar pune pe Kyrgios pe traiectoria potrivită şi l-ar ajuta să nu se irosească. Mulţi îl vedeau pe tânărul de 23 de ani un viitor număr unu mondial, dar cu atitudinea arătată până acum îi va fi foarte greu să ajungă acolo.