(Last Updated On: November 17, 2018)

Vedeta Pro Tv, Florin Busuioc va fi externat din spital după ce starea lui a devenit stabilă. Reamintim că Busu a suferit un infarct pe scena din Craiova.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova. Busu a fost dus de urgență la spital. După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.
Busu a fost operat , fiindu-i montat un stent, iar acum starea sa este stabilă, potrivit Wowbiz.ro.

Surse. Busu va fi externat din spital, după ce a suferit un infarct pe scenă. Medicii i-au interzis deja țigările și alcoolul 1

În aceste momente, omul de televiziune este destul de bine fizic, dar va trebui să asculte cu sfinţenie sfatul medicilor pentru a nu risca un nou infarct! ”El va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic.

Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au povestit aceleaşi surse, care au mai specificat şi faptul că Florin Busuioc va fi externat în doar câteva ore. ”Nu mai este cazul să rămână în spital. S-a luat decizia ca pacientul să fie lăsat să plece, cu condiţia de a nu mai face efort în următoarele săptămâni”.