(Last Updated On: November 3, 2018)

Simona Halep a postat pe Twitter un videoclip emoționant cu imagini din cariera sa. Pe fundal se aud mai multe mesaje motivaționale spuse de unii dintre cei mai buni oratori ai epocii moderne, dar și unele spuse de Darren Cahill.

„Am primit un cadou special săptămâna trecută. Un clip care înseamnă enorm pentru mine, pentru că aceste cuvinte mi-au fost repetate de multe ori în ultimii doi ani, mai ales după înfrângeri dureroase.

Simona Halep. Videoclip emoționant cu imagini din careiera sa.„Am primit un cadou special săptămâna trecută. Un clip care înseamnă enorm pentru mine” 1

Ar fi trebuit să fie privat, dar am vrut să îl împărtășesc cu voi, pentru că reprezintă povestea mea. Mulțumesc, Darren Cahill”, a fost mesajul postat de Simona, potrivit libertatea.ro.

„Nu poți conecta punctele uitându-te înainte, o poți face doar uitându-te înapoi. Așa că trebuie să crezi că punctele se vor conecta în viitorul tău. Trebuie să crezi în ceva, în Dumnezeul tău, în destin, în viața, karma, nu contează. Dacă vei crede că punctele se vor uni în viitor, vei avea încrederea să-și urmezi calea, chiar dacă te va conduce dincolo de calea ta bine-cunoscută. Și asta va face diferența”, sunt cuvintele lui Darren cu care începe clipul.

Vezi video aici:

„Timpul tău este limitat. Nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu trăi din rezultatele vieții altcuiva. Nu lăsa zgomotul opiniilor altor oameni să reprezinte vocea ta. Trebuie să găsești ce iubești. Și asta este valabil atât pentru munca ta, cum este și pentru iubiții tăi. Munca îți va ocupa o mare parte din viață și singurul mod în care poți fi cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce iubești. Dacă nu ai găsit încă acest lucru, caută-l în continuare și nu te mulțumi cu mai puțin. Ai curajul să îți urmezi inima și intuiția. Cumva, ele știu ceea ce îți dorești să devi”, este un alt pasaj din clipul publicat de Simona.