(Last Updated On: November 10, 2018)

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill, iar acum este nevoită să își caute un nou antrenor. O variantă pentru viitorul apropiat ar fi Andrei Pavel.

“Cneazul” a decis în vară să facă un pas înapoi, pentru că a dorit un contract “full time” și s-a simțit oarecum neimportant ca “secund” al lui Darren Cahill. Deși în sinea lui își dorea să o antreneze singur pe Halep, după succesul Simonei de la Roland Garros, aceasta a rămas în continuare alături de Darren Cahill, iar Pavel, după o perioadă de câteva luni de gândire, a decis să colaboreze cu Marius Copil.

Simona Halep a rămas fără antrenor. Surse. Principalul favorit să îi ia locul lui Daren Cahill 1

Acum, nu e exclus deloc ca Simona să îl vrea înapoi pe Pavel, deşi cu siguranţă va lua în considerare şi posibila colaborare cu tehnicieni de top din străinătate, informează digisport.ro.

Totuşi, “Cneazul” prezintă trei atuuri importante faţă de toţi ceilalţi. În primul rând, între cei doi e o relaţie extrem de strânsă, dată în primul rând de turneul de la Beijing, în 2018, când românul i-a fost alături când s-a încoronat cea mai bună din lume.

În al doilea rând, Pavel nu ar începe o muncă de la “0”. Cei doi se cunosc bine, lucrează excelent împreună şi ştiu cum să gestioneze relaţia antrenor – jucător. Simona a avut mari probleme în trecut să se adapteze la tehnicieni pe care i-a avut, iar fostul mare jucător român i-ar oferi un confort sporit din acest punct de vedere.