(Last Updated On: November 14, 2018)

Românii cinstiți reiau protestele antiguvernamentale după ce Parlamentul European a votat o Rezoluție prin care critică modificările la Legile Justiției făcute în favoarea infractorilor.
La 100 de ani de la Marea Unire politicienii români nu mai au obiective mărețe, vor doar să scape de pușcărie și să rămână și cu banii furați sau primiți mită.

Corupția ucide: 
De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa.

Se reiau protestele anti-guvernamentale! „De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un  ...” 1

Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei.

De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia!

Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”.