(Last Updated On: November 20, 2018)

M.A.I. a anunțat marți după-amiază numele celor 3 tineri polițiști care l-au prin pe tâlharul care a bătut o fată într-o scară de bloc și apoi a jefuit-o. Ce păcat că Tudorel Toader și Guvernul României îi eliberează pe tâlhari mai repede din închisori. Păcat de victime și de munca acestor polițiști.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania: Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia.

Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul.
Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită.

Respect! Ei l-au prins pe tâlharul care a lovit fata în scara blocului. M.A.I. : Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că  ...” 1

Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut.
Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

FELICITĂRI TINERILOR POLIȚIȘTI ȘI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE!”

Fata ruptă în bătaie în scara unui bloc din Alba Iulia rămâne în spital. Pușcăriașul recent eleiberat condiționat și-ar fi recunoscut fapta.
Tânăra va rămâne internată în secția de neurologie, potrivit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba. Aceasta acuză dureri de cap deși a început să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă.

„O pacientă în vârstă de 20 de ani s-a prezentat, în 17 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea.

Respect! Ei l-au prins pe tâlharul care a lovit fata în scara blocului. M.A.I. : Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că  ...” 2

În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie.

În momentul de față pacienta este stabila, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap).

Va fi ținută sub observație, pe secția de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă” a transmis Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, potrivit alba24.ro.

Vezi aici Video cu arestarea suspectului:

Astăzi, va fi dus la Parchet şi ulterior la instanţă cu propunere de arestare preventivă.