(Last Updated On: November 6, 2018)

Luni seara a avut loc premiera de gală a filmului Moromeții 2, regizat de Tudor Giurgiu. “Morometii 2” continua povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Campia Dunarii si il are in prim-plan pe mezinul Niculae, potrivit ziare.com. Anii 1945-1946 il gasesc pe Ilie Moromete imbatranit, dar inca in putere. Intre el si cea de-a doua sotie, Catrina, tensiunile continua, in timp ce Niculae este pus la incercare de promisiunile lumii noi, in care totul e posibil daca te inregimentezi.

Regizorul Tudor Giurgiu: „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc.

Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 1 Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 2

Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru public, pentru fanii primului film, pentru cei multi curiosi de cum se continua povestea Morometilor si sper ca nu i-am dezamagit. Am vazut actori din toate generatiile facind baie de multime.

Am vazut cum actorii si regizorul au stat peste 45 de minute la semnat autografe. Am auzit publicul din Sala Palatului aplaudindu-l pe Malaele mai ceva decit pe Ceausescu pe vremuri.

Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 3 Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 4 Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 5 Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 6

Am vazut oameni care au plans cind Maria Dragomiroiu a cintat live pe scena bocetul din finalul filmului. Sunt in continuare uimit si uluit de acest val incredibil de iubire.

Sa nu mai zicem ca n-avem public, ca e needucat si nu intelege filmele noastre, ca nu sunt cinematografe. Publicul exista si de-abia asteapta sa fie provocat si scos din inertie. Mai raminem sa facem si filmele pe care acest public le merita.

Fotografii – Alex Damian si Cristian Nema”.

 

Morometii 2: „ Iată și programul tuturor Proiecțiilor de Gală Morometii 2, în prezența echipei, la Cinema City Romania ★
Regizorul Tudor Giurgiu:  „Oameni buni, ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului eu n-am mai vazut in viata mea. 400 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2 special pentru ...” 7
În toate orașele menționate, filmul va putea fi văzut oricum și din #16noiembrie, în aceeași rețea #CinemaCity.