(Last Updated On: November 21, 2018)

Un infractor periculos a băgat în spital o fată din Alba Iulia după ce a atacat-o în scara blocului. Tatăl acesteia a făcut primele declarații.

“Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi”, a spus emoționat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi, potrivit Observator Tv.

Reacție. Tatăl fetei bătute în scara blocului. „Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să ...” 1

Bărbatul consideră că o parte din responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat o au și politicienii care au votat legea recursului compensatoriu, în urma căreia au fost eliberate din închisoare persoane ce au comis infracțiuni grave.

“Individul asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul… Nenorociți sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Aș fi curios să-l întrebați pe Tudorel, să-i arătați, dacă o simți el ceva când a primit lovitura fiica mea și a ajuns în starea asta.

Nu se poate așa ceva, în ce țară trăiești ca să eliberezi infractorii ăștia. Ei sunt la fel de vinovați. În momentele astea îi consider mai nenorociți pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin pușcării”, a mai spus tatăl tinerei care suferă de episoade de amnezie după atacul de sâmbătă.